Dugaan menimpa..


Huh, dah bersawang-berhabuk-ber dll dah blog buruk ni.
Maaf lah, sibuk siket lately
5 minggu kat maktab memang tak pernah kenal erti nak rehat kejap. Ni cuti ni pon sibuk dengan kerja kursus bagai
Rasa macammm.. ARRGGHH!! Pecah my head!! *maaf bahasa rojak


Homework?!! Tolong jangan cakap perkataan maut tu!!
Ya Allah.. Korang tau x?? 
9 subjek tu, 9-9 bertimbun macam guni hadiah cikgu bagi..
Dah la aku kene rpeat Syafawi.. It justt.. sucking my head!! 

Ok, dah lepas siket semua beban.. 
Astaghfirullah, teruk kan aku pegi bebel macam mak nenek td.. Astaghfirullah..


 Alhamdulillah, tenang sikit hati..
Assalamualaikum ^^

Nota Rambut: Never ever babbling about anything that you get, because Allah knows better :3

arigato haikk sudi bace :)

2 comment[s]:

Haruno Hana 하나 said...

hu... rilek dik :) memang pening fikir bab hw yang bertimbun tu.. tapi once habis sekolah, sure rindu semua tu ;) hehe.. study elok2

Sue Azmi said...

@ Haruno Hana 하나 Thanks ;)

Post a Comment

Jot down whatever you want. I will published your comments once i check them out!

ASHAZMI's Priority.