My Wishlist for 2014


Holla! Fuhh, lamanya tak hupdate belog.
And, dah lama aku tak blogwalking. Sori ye uolls. Iolls maless =='

Ok, straight to the point.
2014 akan menjelang just a few days lagi.

So, ape harapan aka azam korang utk tahun baru ni?
For me, i have a few wishes:


  • Mashi hafazan at least 1/2 quran. 
  • PNG 3.5 and above
  • Rajin buat latihan, sama mcam time pmr dulu
  • Makin kurus dari sekarang. huhu
  • Be a better person from now on
  • Lastly, jangan teringat-ingat sangat about him. Since he will not be around me..... anymore.


Sampai sini je la dulu. uolls pon jangan segan-segan, share la ngan aku sikit wishes yg ada dlam kepala hotak tu. Sayonara!

To orang tu, im still trying to forget you. Tapi, susah la..


arigato haikk sudi bace :)

2 comment[s]:

♡ ⓒⓘⓚ ⓨⓐⓨⓐ™ ♡ ツ said...

nak melupakan orang yang kita sayang amat lahh susah . tapi In Sha Allah satu hari nanti kita dapat lupakan dia . be strong ya!

ASHAZMI. said...

Terima kasih atas nasihat. InsyaAllah ;)

Post a Comment

Jot down whatever you want. I will published your comments once i check them out!

ASHAZMI's Priority.