Confused =='


Assalamualaikum olls.

Hari ni Sue confused. Confused sangatsangatsangat.
Kenapa? Meh nak storimori. X nak dengar pon xpe.

Ni pasal my college. Pasal roomate. Each room kan kene ade 4 org. So, kitorang diberi kebebasan utk pilih roomate sndri. Yg jadi masalahnye..

Sue n 2 org lagi dah pakat nak stay. Tp, 1 more person nak kne cari lah kan? Dah dapat, tp roomate Sue yg sorang lagi tibe2 tulis nama dia kat kertas pemilihan roomate yg dah disediakan. Silap Sue jugak sebab x tulis nama yg sorang lagi tu awal2. 

Bukan ape, Sue kurang suka kat yg roomate lama sorg tu. Bukan nak memburukkan, tp she always makes my mind serabut. Bangun pg lambat, bilik kene blacklist ngan Baisaf. Bilik bersepah, dia punya keje. 

Dah la next yr nak pmr. Memang x serabut pon..
I think on moving out la. Tp, nanti kene la bom atom ayah ngan umi.

So, what should I do? Please give me ur opinion//


arigato haikk sudi bace :)

1 comment[s]:

Ainur Zawanah said...

terus terang jer laa apa yg sue x puas hati.
klu tempat dia blacklist, suruh laa kemas.
klu dia bgun lmbt, suruh dia kunci jam. hehe :)

Post a Comment

Jot down whatever you want. I will published your comments once i check them out!

ASHAZMI's Priority.