Miss Hannah

Assalamualaikom olls.

Now, sue nak cite siket tentang satu-satunya cg yang paling sue sayang. Namanya diberi Nur Hannah bt Mohd Rafi.Die ni actually cg praktikal dari University of Victoria, NZ. 


She is beautiful, right? Ni mase farewell party kitorang. Kitorang exchange hadiah same2. sue dapat yang Ahmad punye. Then, bagi kat Shahir aka grandpa.Sue bagi genQ je. Dah memang takde ape nak bagi kan..

Pas tuka2 hadiah tu, teacher bagi kad kat kitorang. Shahir yang bace kat semua sebab die president. Memang time tu, sue dah mengalir sangatt = = 
*Kad ini untuk kami ;) Tyvm teacher!

*My lovely grandpa. hohoh :3

Ayat pertama teacher, dear my 2F babies. Memang mase Shahir bace tu, sue dah mengalir. Memang susah sangat nak terima hakikat yang teacher dah x ada lepas ni. Balik je maktab, dah x ada lagi muka teacher. Memang susah sangatt. Tapi sue tahu, setiap pertemuan mesti ada perpisahan. Dan jadikanlah pertemuan dan perpisahan hanya kerana Allah. Insya-Allah :)



Miss Hannah, semoga teacher sentiasa berada dalam rahmatNya. Sue doakan teacher berjaya di dunia dan akhirat. Amin~

Miss Hannah, i miss u so much ;( 



arigato haikk sudi bace :)

5 comment[s]:

Cakap Bisa said...

gamba patung pink 2 cikgu awak ka?

Cik Yaya said...

msti sporting giler kt cg sue tu...hhehe
ptt pon korang sedeyh cgt..ngeee

Dunia Wilma said...

Takpa ^_^ Next time mesti dapat jumpa lagi bah tu...

Suue said...

@Cakap Bisa Patung tu bukan lah. Orang kat sebelah die, ya ;)

ukhti_faiqah said...

huhu, totally miss her, bila la beliau nak datang kopu balik,, teacher, please, do transfer :'(

Post a Comment

Jot down whatever you want. I will published your comments once i check them out!

ASHAZMI's Priority.