SEGMEN: Jom godek-godek followers

Assalamualaikum..

Title post adalah dirujuk.

Heheh, sue tengok banyak blog yang ade join giveaway lah, segmen lah etc.
Actually, sue ni jenis yang susah siket bab2 ni. 
Tapi, td ade jenjalan kat satu blog ni, tibe2 nampak die ade buat segmen
Segmen die ni jenis sempoi, tu yg sue join :))

Click utk detail segmenn
Ok, tros ke rules dorg..

Sory sue tak pandai printscreen. Heheh :)
Followers sue buat masa sekarang (15.11.2012, 4:17 pm) baru 23 orang. Heheh, siket je kan.
Sue tak kisah pon berapa followers sebab tujuan Sue blogging ni bukan utk kumpul followers ramai2. Cukuplah sekadar nak mengeratkan ukhwah antara saudara-saudari sue kat dunia ni.

Dapat ramai kawan, dapatlah banyak pahala, tak gitu kann :))

Sue suka sangat kawan yang ramai, mcam aimiey, ADD, cik Yaya, didiey and lastly my beloved blogger, Faiqah :)

Alhamdulillah, semua syarat dah dipenuhi.Tak mengharapkan hadiah, sekadar nak menggembirakan hati tuan punye segmenn, Wanie and YB.  Thats all. Tyvm


arigato haikk sudi bace :)

15 comment[s]:

~didiey~ said...

thanx tag :)
nnt ada masa didiey join ye

MissUnknown said...

I have joined this segment too.
Semoga berjaya! Done following you.

Husnalyas said...

eh eh. kemas dan cun je blog dia. hehe. akak dh follow dh. follower ke 28 :D

Cik Yaya said...

thnxx jgk tag..n bgtaw segmen ni..
slmt besegmen ye ^_^

\\ Izzah // said...

goodluck ! =)

Penyuluh Perikanan said...

tutorialnya sangat cool
bagus dan bermanfaaat
saya menyukainya
terima kasih sudah berbagi

Projek Fesyen said...

cantik header tuuu...jeles...
mcm na nk wat? sory kita noob.:P

nur hayati said...

join segmen yg sama..:)

http://norofficial.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-godek-godek-followers.html

Amirul Hakim said...

done.followed.#50 ;)

hananhadila said...

eh , gambaa titew pun ade daa

Haziqah and atiQah said...

singgah sini, dtg dri segmen yg same.

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-godek-godek-followers.html

Miss Risu said...

singgah sini.. dtg singgah blog risu ye.. :)

http://dawnfantasy.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-godek-godek-followers.html

pr!ncEsS1405 said...

singgah + follow sini..dari segmen yg sama :)


http://izzam4eva.blogspot.com/2012/11/segemn-jom-godek-godek-followers.html

Anisa Anuar said...

ramai dh follower tu...caya laaahhh

http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-godek-godek-followers.html

Deqla manjew said...

hye! singgah dari segmen yg sama.. follow u (97), come follow me too. =)

http://norumara.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-godek-godek-followers.html

Post a Comment

Jot down whatever you want. I will published your comments once i check them out!

ASHAZMI's Priority.