Segmen 3 hari: Kenali Bestfriend by Syazlia dan Husna



Assalamualaikum :D

Just need 1 click

Straight to the point, oh yeah (Y)

Sue ada seorang kawan baik yang sangadd baik. Her name is Nadiah Atiqah bt Nor Hishamuddin. She is my roomate since last year kat MRSM Kota Putra, Besut. And yeah, kami baru kenal nak masuk 2 tahun. Even though umur perkenalan kami sangat dara, tapi sue sangat sangat sangatt sayangkan Nadiah.

Nadiah dengan sue ada banyak sangat perbezaan. And perbezaan tu yang menyerasikan kami ;) She was born on 29th Jan and me on December. Tersangatlah jauh beza umur kami tu kan? Lol. Nadiah merupakan seorang pelajar yang sangat malas, manakala sue memang tersangat rajin. Haha. *ini rekaan semata-mata. She is very understanding and always support whatever yang sue buat. She is from Sg Petani, sentiasa dengan loghatnya walaupun dah 2 tahun bermastautin di Terengganu. :p

Kitorang pernah langgar satu peraturan maktab last year. Memang gempak la, habis satu batch tau KOT. Sampai akak BWP tu mengamuk. Nadie buat selambe, sue yang menggelabah sampai terberak. Habes bantai segala macam alasan kat akak tu. Hm, nasib baik akak tu percaya, kalau tak.. Mati la sue ngan nadie.Huhu.

Tapi, sekarang kami tengah perang dingin. Huhu. Act, salah sue sebab mulakan kes tu. Nadie, sue mintak maaf banyak banyak. Im not mean it at all. Tp, sue tak sangka yang penerimaan Nadiah like that. Yes, i admit it is too hard for you to accept. Maafkan sue. Sedih sangat time Nadiah kat dalam bilik, and kita just buat macam takde orang je. Rasa macam *dushdush* nak tumbuk orang je. Nadie, I love you so much. InsyaAllah hingga akhirat, moga kita bertemu di Jannah FirdausNya. Berusahalah, tolong penuhkan permintaan sue. Ni je..

Semoga kita berkawan hanya kerana Allah, bukan sebab musabab yang lain. Jujur dalam persahabatan itu penting :')

Ok lah, sue harap Nadie baca post ni ek. InsyaAllah, pmr tahun depan merubah segala-galanya :') Thats all, tyvm.


Nota Kepala: Maaf, dah jadi jejak kasih la pulak. Haha :D to admin: semua persoalan sue dah jawab dalam entri ni ek..
  DUE DATE: 27th DEC 2021 tahun ni, 6pm

arigato haikk sudi bace :)

16 comment[s]:

NurSyazlia said...

hai sue. thanks sudi join segmen kami. kalau awk nk menang hadiah top referral yg berupa pure marine collagen, tiny ring dan 3 hadiah lg, awk boleh lah promot entri ni habis-habisan. smoga b'jaya. :)

Wina Suhaimi said...

kunjungan balas dari http://winasuhaimi.blogspot.com/2012/12/52-segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

gudluck ;)

~didiey~ said...

moga persahabatan kalian kembali pulih :)
sabar k

ejatt akmal said...

http://ejatt-akmal.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

salam , dr GA yg sme . dtg melawat

Sherlyanna Angiela said...

singgah, nak melawat.. all the best

Sherlyanna Angiela said...

mmm... terima kasih ye...

P E D O T said...

kunjungan di balas. Good luck :)
http://pedotbunchet.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

fanuiz said...

hee.. gud luck toooo..;)

Iema Gurlz said...

gud luck ye ^^

Puteri Hanisah said...

singgah dari segmen yang sama:)) done follow u :)
http://nysahanysa97.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

butterfly said...

nk menang rm100??
http://www.nurulazieyan.my/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

tieqa said...

alahaii, insyaAllah baik lah nanti ;) Biasalah adat berkawan, kadang-kadang bergaduh xD ehh btw goodluck yaaaaaa :))

Cik Amal said...

semoga persahabatan korang kekal
dari segmen sama
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

feena shukri said...

adat dalam dunia persahabatan mmg gtu la dik..
akn ada msa kta bmasam muka..
tp cayalh, nnti korang akn bbaik jgk.
just plu ada sorg yg kena mulakn lgkh..

btw, done follow cni..dr segmen sma.

missp0tpet said...

i hit u back ! ^^
DONE follow~ :)

Husnalyas said...

awak, tahniah awk menang top referral. sila hantar detail awk secepat yg mungkin ye kepada syazlia http://www.facebook.com/NurSyazlia.A.A.A :)

Post a Comment

Jot down whatever you want. I will published your comments once i check them out!

ASHAZMI's Priority.