Ayah, I LOVE YOU KETATKETAT :')



Assalamualaikom. Huhu. Tadi baru kena sesi kaunseling ngan ayah. Knape? Tadi baru dapat result dari sekolah kakak. She got straight GAGAL dalam Sains Teras. ?? *except fizik* Of course ayah mengamuk, tp bukan mengamuk la. Just ada sikit part tu dia marah la jugak. Next year, tahun 2013. Ayah cakap tahun penting. Sebab sue pmr, kakak spm. Huh. pmr.

Yang terharunya sangat sangatt, ayah siap bagi macam wasiat lagi tadi. Huh, macam nak nangis je. Kalau ummi yang cakap, memang dah lama mengalir la jawabnye = =

Dengan ini, sue berjanji takkan menghampakan harapan ayah bonda! *sambil angkat tangan atas bahu. Eh? Nak main kete api ke ni? Oii, ape mengarut pulak ni?? Huhu, maaf lah. Ada monster kat tepi.

One day Ill make you proud


Bai, tyvm.

I wish..
Will never stop till the end. InsyaAllah :D
Ya Allah Ya Tuhanku, sejahterakanlah hidup ayahanda dan juga bondaku di dunia ini mahupun di akhirat kelak. Pertemukanlah kami sekeluarga di Jannah FirdausMu.. Amin Ya Rabbal Alamin~ Huhu.

Nota Jantung: Ayah, angah sayang ayah ketat ketat! ;)

arigato haikk sudi bace :)

1 comment[s]:

Nur Zafirah said...

good luck sue. buat yg terbaik. bagi ayah ummi gembira dan tersenyum dgn keputusan peperiksaan kita :)

Post a Comment

Jot down whatever you want. I will published your comments once i check them out!

ASHAZMI's Priority.